Vali Küçük’ten Nüfus Müdürlüğü’ne ziyaret

Vali İzzettin Küçük,  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nün Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi’ndeki yeni hizmet binasında bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

Vali Küçük’ten Nüfus Müdürlüğü’ne ziyaret

Tespit edilen eksikliklerin tamamlanması ile Bursa’nın nefes alan ve vatandaşlara çok daha kaliteli hizmetin verileceği güzel bir Nüfus Müdürlüğü binasına kavuştuğunu belirten Vali Küçük, “Bursalı hemşerilerimizin daha konforlu hizmet alabilmeleri adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Zaman içerisinde boy gösteren bir takım ihtiyaçlar ve aksaklıklar, yine belli bir zamanla çözüme kavuşuyor. Ben bizim memlekete olan hizmet aşkımızın üzerine emekleri ile katkı koyan tüm mesai arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Ziyaret sırasında İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Küçük, kurum çalışmaları hakkında İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yurdanur Asa’dan birde brifing aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X