Varşova’da liderlik mücadelesi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig L Grubu 6. ve son haftasında yarın karşılaşacağı Polonya’nın Legia Varşova takımını yenerek grubu lider tamamlamayı hedefliyor.

Varşova’da liderlik mücadelesi

Grupta 5 maç sonunda 10 puanla ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, 12 puanla lider durumda bulunan Polonya temsilcisi karşısında galip gelerek grubu ilk sırada tamamlama hesapları yapıyor.2. tura yükselmeyi garantileyen iki takımın mücadelesi Legia Varşova Stadı’nda 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Danimarka Futbol Federasyonu’ndan Keen Hansen yönetecek. Hansen’in yardımcılıklarını Lars Rix ve David Vang Andersen yapacak.Trabzonspor’da Metalist Kharkiv maçında kırmızı kart gören Cezayirli futbolcu Carl Medjani, yarınki karşılaşmada takımda yer alamayacak. Uzun süreli sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak ile UEFA listesine adı bildirilmeyen Özer Hurmacı da forma giyemeyecek.Legia Varşova’nın cezası nedeniyle  karşılaşma seyircisiz oynanacak. UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu Legia Varşova taraftarlarının Lokeren maçında çıkardığı olaylar nedeniyle ev sahibi takıma 1 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.Bordo-mavililerin karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Yusuf Erdoğan, Salih Dursun,  Mehmet Ekici, Constant, Sefa Yılmaz, Waris ve Cardozo muhtemel 11’i ile oynaması bekleniyor.Öğle saatlerinde özel uçak ile Polonya’ya gidecek olan bordo-mavililer,  yerel saatle 20.00’de maçın oynanacağı Varşova Stadı’nda yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Teknik direktör Ersun Yanal ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı da yerel saatle 19.30’da başlayacak.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X