‘Vartolu Sadettin ölmedi..’

‘Çukur’ dizisinde Vartolu Sadettin’in akıbetiyle ilgili bilgi veren Habertürk yazarı Esin Övet, “Öyle bir yerden çıkar ki hepimiz şaşırırız ve bu yıla damgasını çok büyük vurur.” ifadelerini kullandı.

‘Vartolu Sadettin ölmedi..’

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran ‘Çukur’ dizisinde herkes Vartolu Sadettin’in ölüp ölmediğini merak ediyor.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Habertürk yazarı Esin Övet, “Vartolu ölmez, ben size söyleyeyim. Öyle bir yerden çıkar ki hepimiz şaşırırız ve ‘Çukur’ da bu yıla damgasını çok büyük vurur” ifadelerini kullandı.

cropped_content_vartolu-sadettin-oldu-mu-iste-cevabi_q04p0t803mps2nr.jpg

İşte Esin Övet’in kaleme aldığı yazıdan bir kesit;

Önceki gün yine ‘Çukur’a kilitlendik. Pazartesi günleri inanın sokaklar, mekânlar bomboş. ‘Çukur’ günü ilan edildi resmen. Kiminle konuşsam “Çukur”dayım diyor. Hatta evlerde ‘Çukur’ partileri yapılmaya başlandı. Birçok kişi “Hadi bende toplanalım, ‘Çukur’ izleyelim” diyor.

cukur-vartolu-olmedi-9b4f571b67176a166f6d.jpg

Ben bu hafta tam konsantre olmak için yalnız izledim. Önemli bir bölümdü. Vartolu Sadettin’nin tabutunu gördük mü gördük. Ama bu iş daha burada bitmez. Vartolu ölmez, ben size söyleyeyim. Öyle bir yerden çıkar ki hepimiz şaşırırız ve ‘Çukur’ da bu yıla damgasını çok büyük vurur.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X