Vatandaşın önerileri aynı havuzda toplanacak

İnegöl Belediyesi “İnegöl’ün fikri ve fikir gölü” projelerini hayata geçirdi.

Vatandaşın önerileri aynı havuzda toplanacak

Belediye Başkanı Alper Taban, daha hızlı hizmet üretmek hedefiyle kurumsal değişim çalışmalarının startını verdiklerini söyledi. 

“İnegöl’ün Fikri’ projesini açıklayan Taban, “İnegöl Belediyesi tarafından yürütülen, canlı anket ve sosyal bir oluşum olarak İnegöl’ün nabzını yoklayan bir fikir, tecrübe paylaşım platformudur.

İlçe halkımızın fikirlerini sorduğumuz ve projelerimizi bu doğrultuda şekillendirdiğimiz İnegöl Belediyesi ile İnegöl’ün düşünürlerini ve icracılarını bir araya getirmeyi amaçladığımız bir platformdur. Halkımızın fikirlerini önemsiyoruz. İnegöl Belediyesi olarak vatandaşımıza verilen hizmet kalitesini arttırmak ve daha iyi şartlarda hizmet verebilmek hedefiyle halkımıza mikrofon uzatıyoruz” dedi.

Taban, www.inegolunfikri.com web sitesi ile ilgili bilgi verdi. Taban, “Yaşadığımız çevrenin daha iyi olması konusunda fikirleriniz varsa bekliyoruz. Vatandaşlarımızın fikirleri belediyemiz için çok değerlidir.

Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Hayatımızın kolaylaşması, daha iyi olması, şehir hayatında yaşamımızı kolaylaştıracak önerilerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

FİKİR GÖLÜ PROJESİ…

Fikir Gölü projesiyle ilgili de konuşan Alper Taban, “Belediye hizmetlerine artı bir değer katacak Fikir Gölü’ne ulaştırılan her türlü proje üst yönetimimiz tarafından değerlendirilecektir. Proje, uygun görüldüğü anda gerekli talimatlar verilerek hayata geçirilecek.

Uygulanabilirliği onaylanan projeleri fikir gölüne ulaştıran belediye personeline belirli ödüller de sunulacak. Her senenin sonunda en çok fayda sağlayan proje ya da iyileştirme süreci seçilerek, büyük ödül ile ödüllendirilecek ve ‘Senenin Fikri’ seçilecektir” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X