Ver elini Rusya…

Almanya’nın Pforzheim kentinde yaşayan 70 yaşındaki Hubert Wirth adlı futbol tutkunu, 2018 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak Rusya’ya 1936 model traktörüyle gidiyor.

Ver elini Rusya…

Saatte 20 kilometre hızla giden 1936 model Lanz Bulldog traktörü bir dönemin en hızlı ve en gözde traktörüymüş. Wirth, yaptığı yolculuk sırasında Avrupa’da geçtiği kentlerde insanların kendisiyle sürekli konuştuğunu ve ortaya eğlenceli diyaloglar çıktığını söyledi.

70 yaşındaki futbolsevere bu yolculukta ‘hayat arkadaşı’ olarak tanımladığı köpeği Hexe de eşlik ediyor. Aracında ‘Merhaba Moskova’ yazan Wirth, şimdiden bin 700 kilometreyi geride bıraktı ve 7 Haziran’da Beyaz Rusya’ya ulaşmayı başardı.

70 yaşındaki futbolsever, Almanya’nın 17 Haziran’da oynayacağı ilk maç olan Meksika mücadelesine yetişmeyi planlıyor. 1998 yılında ayrılana kadar motor ustası olarak hayatını kazanan Wirth, şu anda kullanmış olduğu traktörü kendisi restore etmiş. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X