Victoria’s Secret meleklerinin bütün sırları ifşa oldu!

Victoria’s Secret meleklerinin kişisel antrenörlerinden olan Stephen Paterino, meleklerin hem çok güçlü hem de çok zayıf olması gerektiğinin altını çizerek onlara nasıl bir beslenme düzeni uyguladıklarını anlattı.

Victoria’s Secret meleklerinin bütün sırları ifşa oldu!

Victoria’s Secret meleklerinin kişisel antrenörlerinden olan Stephen Paterino, meleklerin hem çok güçlü hem de çok zayıf olması gerektiğinin altını çizerek onlara nasıl bir beslenme düzeni uyguladıklarını anlattı.
 

ARA SIRA YEMEK GEREKİYOR

Hafta boyunca 3 ana öğün ve ara sıra da tatlı yiyebildiklerini söyleyen uzman buradaki anahtar kelimenin ‘ara sıra’ olduğunu vurguluyor. Pasterino, hafif bir kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri arasında 3 ile 6 saat geçmesi gerektiğini söylüyor.
 

SÜT ÜRÜNLERİ YASAK

Şişkinlik kadınlar arasında yaygın bir sorundur ve ciddi anlamda rahatsızlık verebilir. Bir Victoria’s Secret mankeninin bir iç çamaşırının içindeyken bu şişkinliği yaşaması ise pek mümkün değildir. Bu nedenle dondurma dahil her türlü süt ürünü hayatlarından çıkarılır.
 

BU SÜTLER ŞİŞKİNLİK YAPMIYOR

Ancak VS’ın tüm modelleri bu süt ürünleri yasağına uymuyor. Çünkü her mankende süt intoleransı görülmüyor. Böyle durumlarda tercihini badem ve hindistan cevizi sütünden yana kullanan uzman bu sütlerin şişirmediğini söylüyor.
 

PORSİYON KONTROLÜ

Model Stella Maxwell bir ropörtajında ‘Yüzde yüz bir şeyi kesmenin ya da çılgın diyetlere girmek bizim için iyi bir fikir değil.’ diyen Maxwell bunun yerine porsiyon kontrolü uyguluyor.
 

KAHVALTI

Maxwell, kahvaltıda rutin olarak avokado veya yulaf ezmesiyle çırpılmış yumurtasını, öğlenleri somon ya da tavuk yanında proteinli salatasını yiyor. Ayrıca fındık ve beyaz leblebi gibi atıştırmalıkları da yediğini söylüyor.
 

SU İÇMEK ÇOK ÖNEMLİ

Bella Hadid’den Adriana’ya pek çok VS modelinin kesinlikle uyduğu tek bir kural varsa o da bol bol su içmek. Çünkü düşük beden yağı için su içmek kesinlikle en büyük gerekliliklerden biri. Ayrıca sık sık su içmek metabolizmanın da iyi çalışmasını sağladığından kesinlikle vazgeçilmez bir fit kalma gerekliliği.
 

SPOR VE EGZERSİZ

Victoria’s Secret melekleri, günlerinin büyük bir bölümünü hazırlanan programlar dahilinde spor ve egzersizlere ayırıp fit ve güzel görünümlerini korumak zorundalar.
 

PLANLI YAŞAM

İstisnai durumlar haricinde alkolden uzak bir yaşam süren modeller, uyku ve yaşam düzenlerine dikkat ediyor. Her anlamda planlı yaşıyorlar. Böylece her daim güzel ve fit kalabiliyorlar.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X