WhatsApp’ın yeni özellikleri ortaya çıktı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a eklenecek yeni özellikler ortaya çıktı. İşte önümüzdeki günlerde WhatsApp’a gelecek yeni özellikler…

WhatsApp’ın yeni özellikleri ortaya çıktı

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, platforma entegre edeceği özellikler ile bir kez daha gündemde. 

Uygulamaların beta sürümlerini inceleyen WABetaInfo isimli web sitesi WhatsApp’a eklenecek yeni özellikleri resmi açıklamadan önce deşifre etti. İşte WhatsApp’a gelecek yeni özellikler… 

WhatsApp’a entegre edilecek yeni özelliklerden en dikkat çekeni grup yöneticilerinin grup sohbetlerine 4 bin 096 katılımcı ekleyebilme yetkisine konuşacak olması. Daha önce bu sayı 256 katılımcıyla sınırlıydı. 

iPhone’lar için Touch ID desteği de platforma entegre edilecek yenilikler arasında. Bu özellik sayesinde kullanıcılarının sohbet uygulamasına parmak izleriyle erişmesi sağlanacak.

Karanlık mod ise isteyen kullanıcıların WhatsApp’ın arayüzünü daha koyu renklerle değiştirecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X