WhatsApp’ta milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren açık

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta keşfedilen bir açık milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiriyor.

WhatsApp’ta milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren açık

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni bir özellikle değil bir açık ile gündemde. 

Kısa sürede özellikle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren bu açık milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiriyor. 

WhatsApp’ın 2014 yılında kullanıma sunduğu karşınızdaki kişinin mesajınızı görüp görmediğini anlamanızı sağlayan ‘mavi tik’ özelliği hakkında bir açık keşfedildi. 

WhatsApp “mavi tik” hilesi ise kullanıcı “mavi tik kapatma” yapmış olsa bile işe yarıyor. 

Açık sayesinde karşınızdaki kişi mavi tik özelliğini kapatsa bile gönderdiğiniz sesli mesaj sayesinde mesajlarınızı görüp görmediğini anlayabiliyorsunuz. 

Başka bir deyişle birisinin çevrimiçi olup olmadığını anlamak istiyorsanız, kendisine sadece 1 saniye uzunluğundaki sesli mesaj göndermeniz yeterli. 

Zira mesaj atmanız durumda bu mesajınız okunmasa bile siz bunu göremezden sesli mesajı alan kişi bunu okuduğunda kendi ekranınızdan bunu görebiliyorsunuz. 

Bu yüzden söz konusu açık “beyaz yalanları deşifre edecek” açık olarak da sosyal medyada günün konusu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X