Yağmur hayatı felç etti, hortum panik yaşattı

Bursa’da öğle saatlerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Öte yandan Bursa’nın Gemlik açıklarında görülen ve 15 dakika süren hortum, korkuya neden oldu.

Yağmur hayatı felç etti, hortum panik yaşattı

Bursa merkez ve ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Öğle saatlerinden itibaren başlayan yağmur ve şiddetli rüzgar sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

panik-yasatti-_2689_dhaphoto7.jpg

Araç trafiğinin durma noktasına geldiği kent yağmura hazırlıksız yakalandı. Vatandaşların yağmurdan naylon poşetle, otobüs durakları ile işyerlerinin tentelerinin altına sığınarak korunmaya çalıştığı görüldü.

bursada-saganak-hayati-felc-etti-hortum-panik-yasatti-_2689_dhaphoto5.jpg

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir aldı.

bursada-saganak-hayati-felc-etti-hortum-panik-yasatti-_2985_dhaphoto1.jpg

GEMLİK AÇIKLARINDA HORTUM PANİĞİ

Öte yandan, Gemlik Körfezi Kumla Sahili yakınlarında kıyıdan yaklaşık 150 metre açıkta hortum meydana geldi. Yaklaşık 15 dakika süren hortum, bölgede paniğe neden olurken bu sırada denizde olan tatilciler sahili boşalttı. Hortumun bir süre sonra gözden kaybolmasıyla ilçede sağanak etkisini gösterdi.

bursada-saganak-hayati-felc-etti-hortum-panik-yasatti-_2985_dhaphoto2.jpg

bursada-saganak-hayati-felc-etti-hortum-panik-yasatti-_2689_dhaphoto9.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X