`Yan tarafına Hülya Avşar`ı alabilir`

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın ASKON toplantısında yaptığı konuşmasında kendisine yönelik sözlerinden haberdar olup olmadığı sorulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, `Herhalde gündemde kalmak için benimle tartışmak istiyor. Meraklanmasın ben onunla tartışm

`Yan tarafına Hülya Avşar`ı alabilir`
Kılıçdaroğlu, Ankara’da basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
 
Kılıçdaroğlu, zorunlu din dersi ve Osmanlıca hakkındaki görüşlerinin sorulması üzerine Milli Eğitim Şurası hakkında değerlendirmede bulunarak ‘Adı Milli Eğitim Şurası olmakla beraber bu milli bir şura değil. Gayri milli bir şura. Türkiye’nin geleceğini düşünmeyen, bilimsel yayınları kısıtlayan; çocuklara fizik, matematik, kimya gibi fen dersleri öğrenmesini engelleyen, toplumu geriye götüren bir şura, bu şura. Bu şuraya milli eğitim şurası demek doğru değil. Gayri milli bir şura var’ dedi.
 
SARAYINDA OTURSUN
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik sözlerinden haberdar olup olmadığı sorulan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
‘Herhalde gündemde kalmak için benimle tartışmak istiyor. Meraklanmasın ben onunla tartışmayacağım. Çünkü benimle tartışması ona itibar kazandırmaz. Ona itibar kazandıracak olan saraydır. Sarayında otursun. Ona yine itibar kazandıracak olan Rıza Sarraf’tır. Onu da yanına alsın, genel sekreter yapsın. Yan tarafına Hülya Avşar’ı da alabilir.’
 
ORTAM OLURSA NİYE GÖRÜŞMEYELİM?
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi hatırlatılarak Başbakan Davutoğlu ile de kendisinin benzer bir konuşma yapmayı düşünüp düşünmediği sorulan Kılıçdaroğlu, ‘Ortam olursa niye görüşmeyelim? Sare Hanım’a ayrıca teşekkür ediyoruz tabi’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X