Yapı Kredi Yayınları Bursalı okurla buluştu

72 yıllık geçmişe sahip Yapı Kredi Yayınları (YKY), kitabın tüm renklerini Atatürk Caddesi’ne taşıdı. Şubede farklı proje ve etkinlikler de yapılacak.

Yapı Kredi Yayınları Bursalı okurla buluştu

RABİA DENİZ

 

Atatürk Caddesi’nde açtığı yeni şubesiyle yazarlarını Bursalılarla buluşturan Yapı Kredi Yayınları (YKY), kültür ve sanatı geniş kitlelere ulaştıracak etkinliklere imza atmaya hazırlanıyor. 1945 yılında ‘Doğan Kardeş’ dergisi ve devamındaki eserlerle yayın hayatına başlayan Yapı Kredi Yayınları, edebiyattan sanata, çizgi romandan tarih ve felsefeye süreli yayınlarını Bursalılara sundu. İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin ve Gaziantep’te okurlarına hizmet veren YKY’nin Bursa Şubesi, 15 Nisan’dan bu yana okurlarına hizmet veriyor. 

Türkiye’den ve dünyadan titizlikle seçilmiş yapıtları Bursa’daki okurlarına sunmayı amaçlayan YKY, yeni şubesiyle, kültür ve sanatı geniş kitlelere ulaştıracak farklı proje ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

 

YAZARLAR GELECEK

 

Kitabevinin açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü belirten Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık Kitabevleri Yönetmeni Aycan Kaygun, Bursa’nın Türkiye’nin en iyi okurlarını barındıran şehirlerinden biri olduğunu vurguladı. Kaygun, YKY’nin Bursa’daki bu ilgiye kayıtsız kalmayacağını, belirli dönemlerde yazarlarla okurları bir araya getirecek farklı proje ve etkinlikler planladıklarını da söyledi. Düzenlenecek olan çeşitli indirim kampanyaları, imza günleri ve etkinliklerle de YKY yazarlarını Bursalı kitapseverlerle daha sık buluşturacaklarını da ifade eden Kaygun, ayrıca 2017 yılında genç okurlara ve öğrencilere yönelik okul çalışmaları da yapacaklarını belirtti. Kaygun, “Özellikle Marmara bölgesinde yapılan kitap fuarlarında bu okuyucu kitlesiyle birebir temas etmemiz, bu bölgedeki açığı fark etmemiz açısından etkili oldu. Böylece kitaplarımızı Bursalı okurlara ilk elden ulaştırmış olduk. Kitabevimiz yoğun ilgi görüyor. Okurlarımız da yapılan kampanyalardan memnun olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X