Yasak aşk verem eti

İhanete uğrayan koca, boşandığı eşinin sevgilisinden 10 bin lira tazminat kazandı. Üstelik para faiziyle alınacak.

Yasak aşk verem eti
HALİL ÖZÇOBAN
 
Osmangazi ilçesinde oturan 43 yaşındaki A.G., H.G. (38) ile 19 yıl önce dünya evine girdi. Çiftin, bu evlilikten bir de çocukları oldu. A.G., 8 yıl önce eşini yorgan altında gizlice biriyle mesajlaşırken yakaladı.
 
Önce affetti
 
Genç kadın, internette tanıştığı bu kişiyi hiç görmediğini, eğlence olsun diye mesajlaştığını kocasına söyleyince A.G., ‘Bir daha görüşmeyeceğim’ diye yemin de eden eşini affetti. İki yıl sonra eşini yine mesajlaşırken yakalayan A.G., bu kez Bursa 7. Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Böylelikle, çiftin 19 yıllık evliliği sonlandı.
 
Yine aldattı
 
Eşinin kendisini iki kez aldatmasıyla büyük üzüntü yaşayan A.G., avukatı aracılığıyla bir de tazminat davası açtı. A.G., tazminatı ayrıldığı eşinden değil, ‘yasak aşk’ yaşadığı kişiden talep etti. M.K., davaya bakan mahkemece beraber olduğu kadının kocasına yasal faiziyle 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.
 
Üzüntüden hasta oldu
 
Davacı taraf avukat Murat Toruk, müvekkili A.G.’nin yaşadığı üzüntüden dolayı verem olduğunu söyleyerek, ‘Psikolojik çöküntüye girdi. Çalıştığı işini de kaybetti’ dedi.
 
Avukat Toruk, “Davalı, kadının evli olduğunu bilerek duygusal başlayan ilişkiyi ileri götürmüştür. Dolayısıyla, eyleme evliliği bilerek katılan kişi eşin uğradığı zarardan sorumludur. Mahkeme de kararı bu yönde verdi” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X