Yasak Elma’da derin göğüs dekoltesi kriz çıkardı! Tepki yağıyor

Entrika, ihanet ve aldatma dolu hikayesi, beyin yakan senaryosu ile Yasak Elma FOX ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında. Özellikle dizinin kadın oyuncuları hem performansları hem de son bölümlerde iyice artan dekolteli ile sosyal medyanın dilinde

Yasak Elma’da derin göğüs dekoltesi kriz çıkardı! Tepki yağıyor

Entrikaları ile her hafta seyirciye bu kadar da olmaz dedirten Yasak Elma, bu akşam yeni bölümü ile yine ters köşe yapacak. 3. sezona bomba giren dizi yeni oyuncuları ile daha karmaşık, içinden çıkılmaz bir hal aldı. 

Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin özellikle kadın oyuncuları şu sıralar sosyal medyanın gündeminde. Seyirci son haftalarda başroldeki kadın oyuncuların derin göğüs dekoltesinden oldukça rahatsız.

screen-shot-2019-11-10-at-21-rfkt.png.png

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender karakterinin giydiği elbise dikkat çekti. Derin göğüs dekolteli mini elbise giyen Ender kıyafetiyle dizinin de önüne geçti. 

screen-shot-2019-11-10-at-21-c8fi.png.png

Seyirci ise dizide son haftalarda iyice artan dekolteden oldukça rahatsız görünüyor. Başta Ender, Yıldız ve Halit Argun’ın son sevgilisi Şahika’nın giydikleri derin yırtmaçlı, dekolteli ve mini kıyafet seçimleri seyirciyi çileden çıkardı. 

Kadın oyuncularının kıyafetlerinin dizinin önüne geçtiğini düşünen seyirciler RTÜK’e şikayet yağdırdı. Özellikle ailece ekran başına geçenler çocukları ile bu sahneleri izlemekten çok rahatsız. 

yasak-elma-5045-galeri-resim-58b75b-i8ig.jpg.jpg

Dizide Ender kadar kıyafetleri ile eleştirilen bir başka isim de Şahika rolü ile yıldızı parlayan oyuncu Nesrin Cevadzade. Diziye bu sezon dahil olan oyuncunun neredeyse tüm kıyafetleri dekolteli. 

8a9b5ea0ec5577cc-qyyq.jpg.jpg

Dizinin başrol oyuncusu Eda Ece yani Yıldız karakterinin bu kıyafeti de geçen sezona damga vurmuş eleştiri oklarının hedefi olmuştu. 

İşte diziye yapılan yorumlardan bazıları.

– Şu dizideki kadınlar neden hep yarı çıplak.

– Kış geliyor inşallah bu kadınlar artık kapalı giyer.

-Ender’in göğüs dekoltesi olmayan bir kıyafeti var mı acaba?

– Kimsede Yıldız’a sen yeni doğum yaptın ne bu dekolte demiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X