Yasak Elma’da Eda Ece’ye yönetmenden ikaz geldi!

Eda Ece, başının belası durumundaki kilolardan kurtulmaya başladı. Ünlü oyuncu, Aslı Şen’in youtube kanalındaki açıklamalarında son dönemde kilo verdiğini açıkladı.

Yasak Elma’da Eda Ece’ye yönetmenden ikaz geldi!

Eda Ece, “Birazcık kilo verdim. Bende bir duygusal yeme bir şey var. Ben bu işe başladığımda 52 kilo başladım. İlk bölümleri izliyorum, hep yönetmenim Neslihan bana hep eski bölümleri yolluyor. ‘Bak böyleydin şiştin filan’” şeklinde konuştu.

Yasak Elma’nın yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile iyi bir dostluğu bulunan Eda Ece, esprili bir şekilde bu durumu anlattı. Haberimizin devamındaki videoda Eda Ece’nin esprili hallerine bayılacaksınız (17. dakikalarda)…

Eda Ece, şu aralar 57-58 kiloya indiğini 5-7 kilo arasındaki fazlalığının ise her işe başladığı zaman başına geldiğini açıkladı.

Ece, her yeni role başladığında zayıf olduğunu ama süreç içinde stres yüzünden fazla yemesi nedeniyle de diziler devam ederken kilo aldığını,bunun başına sürekli geldiğini anlattı.

Espri de yapan oyuncu “Karakterleri doğururken ki doğum kilolarım” diyerek de şu anda fazla kiloları için bu espriyi yaptığını anlattı.

Ünlü oyuncunun kilo meselesindeki esprili halleri de dikkat çekti.

İşte Eda Ece’nin fazla kiloları ile ilgili sözleri: “Şu anda 57-58 kilolardayım. 5-6-7 kiloya tekabül eden bölüm her işimde benim başıma geldi. İşim olmadığında zayıflayıp, işlerle beraber kilo almaya başlıyorum.İşlerim hep uzun soluklu oluyor.En kısa dizim benim 1,5 yıl sürdü.Yasak Elma 2 yıl oldu. Hep diyorum, karakterleri doğururken ki doğum kilolarım. Onun şakasını yapıyorum. Her halde bu set düzeni. Çok çalışmak beni bir şekilde yediriyor. Bunun önünü almaya çalışıyorum şimdi.Yıldız doğum yaptı, bazen dalga da geçiyorum, ‘zengin oldu gut oldu’ diye. Hani birazcık Yıldız da yedi.Hani onun naif halinden rahatladığı bir hale geldi. Şu benim stres yeme durumunun biraz önüne geçmek lazım.”

Eda Ece’nin Aslı Şen ile yaptığı programı videodan izleyebilirsiniz:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X