Yasak Elma’ya Kadın dizisinden sürpriz transfer!

Fox’un sevilen dizisi Yasak Elma’nın 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma’ya yeni bölümde ünlü bir oyuncu katılıyor.

Yasak Elma’ya Kadın dizisinden sürpriz transfer!

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Nesrin Cevadzade ve Barış Kılıç’ın yer aldığı Fox’un sevilen dizisi Yasak Elma’nın 56. yeni bölümüyle 11 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geldi. Yasak Elma’nın 57. yeni bölüm fragmanı da Fox TV tarafından yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde, Halit’in şirketine ortak olan eski düşmanı Nadir Kılıç tüm dengeleri değiştirecek.
 

hakan-karahan

HALİT’İN GİZEMLİ ORTAĞI KİM?

Yasak Elma’da Halit’in eski düşmanı Nadir Kılıç ortaya çıkıyor. Halit’in şirketine ortak olan Nadir, aynı anda ise hem Ender, hem de Yıldız’la yakınlaşıyor. Nadir Kılıç’ın “Bazen insan yanlış yerde olduğunu farkedemez. Size kimse gerçekleri söylemiyorsa zaten doğru yerde değilsiniz demektir” sözleri dikkat çekiyor. Şirketin yönetim kurulu toplantısına katılan Nadir, Halit’e bir şok daha yaşatıyor. Nadir Kılıç, “Yeni ortağın benim. Burada bana yardımcı olacak, işlerimi yürütecek yeni birini işe aldım. Artık tüm yetkiler onda” sözleriyle şirketteki yeni söz sahibi ismi açıklıyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ

Şahika’nın tüm gerçekleri söylemesi Halit, Ender, Kaya ve Yiğit’in hayatını tamamen değiştirecektir. Şahika kendini aklamak adına yeni bir plan yapma hazırlığındayken, Halit ona olan güvenini yitirmeye başlar. Şahika Halit’i kaybedecek olduğunu anlar ve yenilgisinin bedelini herkese çok ağır bir şekilde ödetmeye karar verir.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X