Yasak Elma’ya tepkiler çığ gibi büyüyor!

19. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin final sahnesinde yaşananlar, izleyicileri hem hayal kırıklığına uğrattı hem de çok kızdırdı!

Yasak Elma’ya tepkiler çığ gibi büyüyor!

Zeynep’in bir şekilde Alihan’a karşı yeniden içinin ısındığı ve koşa koşa ona gittiği sahnede, kapıyı açan Hira’nın hali ve arkasından gelen Alihan’ın durumu izleyiciyi çok kızdırdı.

Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin oynadıkları Zeynep ve Alihan çifti, yine bir araya gelemeyecek ve yine kapanması zor bir yara açıldı!

Diziyi Zeyal için izlediklerini söyleyen izleyiciler, bu duruma isyan ettiler.

Hira ve Alihan birlikte oldu mu olmadı mı henüz bilmiyoruz ama kimse bu sahneden hoşlanmadı!

Klişeleşmiş bir durum ortaya kondu ve Zeynep’in Hira ve Alihan’ın geceyi birlikte geçirdikleri intibası yaratıldı.

Durum ne şekilde olursa olsun, Zeynep ve Alihan ilişkisi iyice çıkmaza sürükleniyor ve izleyiciler bu duruma tepkili!
 

Hira’nın üstünde Alihan’ı gömleği, Alihan yarı çıplak sabahlıkla kapıda!

Durum neresinden tutulursa tutulsun elde kalıyor! “Kim misafir olduğu evde gömlekle kapı açar” diye soruyor izleyici ve tabii “Kim üstü yarı çıplak sabahlıkla Alihan gibi kapıya gider?”

Alihan ve Hira’nın durumu zaten tuhaf. Çünkü kimse bu durumun gerçekliğine inanmıyor. Kimsenin kapıyı bu şekilde açmayacağı, günlük hayata ters olduğu düşünülürken, Zeynep’e ve dolayısıyla izleyiciye inandırılmaya çalışıyan ‘Hira ve Alihan birlikte oldu’ mesajı da ters tepiyor.

Alihan ve Hira birlikte olduysa, Zeynep zaten Alihan’ı hiç affetmeyecek. Öyle değilse bile bu manzarayı gören bir kadının bunu anlayabilmesi de pek o kadar kolay olmayacak!

Dedik ya, neresinden tutarsan orası elinde kalıyor! Aynen öyle bir sahneydi ve tepkiler de sosyal medyadan yağmur gibi yağmaya devam ediyor.
 


 

Diziyi takip edenler, Hira’nın çok içtiği için Alihan’ın onu evine götürdüğü ve misafir olduğu ve aralarında bir şey yaşanmadığı olasılığını da göz önüne alıyor ve durumun açıklamasını haftaya alacağımızı düşünüyor ama bu durum bile, Alihan’ın tavırlarını da yarı çıplak iki insanın kapı açmasını da açıklamaya pek yeterli olmuyor!

Yine düşülen bir klişe ve yine içine düşülen bir açmaz! Bakalım gelecek hafta bu durum nasıl açıklığa kavuşacak? İzleyici ikna olacak mı?

İşte o sahne:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X