Yavuz Bingöl`e büyük tepki

Türkücü Yavuz Bingöl`ün Berkin Elvan`ın annesinin yuhalatılması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yaptığı açıklamalara Elvan ailesi tepki gösterdi.

Yavuz Bingöl`e büyük tepki
Yavuz Bingöl’ün, ‘Erdoğan Berkin Elvan’ın annesini yuhalattı çünkü onun da ölmüş annesine küfredilmişti’ şeklindeki açıklamasını Sami-Gülsüm Elvan çifti Ankara’ya giderken yolda öğrendi. Anne Gülsüm Elvan, ‘Ne diyeyim, artık ne diyebilirim? Siz olsanız ne dersiniz? Halk diyor zaten diyeceğini… Biz Yavuz Bingöl’ü annesinden dolayı tanıdık. Alevi toplumunun ekmeğini yemiş birinin bu kadar nankörlük etmesi çok acı. Bu kadar vicdansızlık olmaz’ diye konuştu.
 
BİNGÖL’DEN ÖZÜR
 
Tartışmalar üzerine Yavuz Bingöl’den açıklama geldi. Hem yazılı açıklama yapan hem de Twitter’dan özür dileyen Bingöl, ”Gülsüm anne başta olmak üzere Berkin’in tüm ailesinden özür dilerim. Benim demek istediğim bu değildi ki… Böyle anlaşılması beni de üzdü” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X