Yaz spor okulları çocukları bekliyor 

Sosyalleşme çağındaki çocukları ve gençleri her yaz döneminde çeşitli spor etkinlikleriyle buluşturarak sağlıklı nesillerin yetişmesine öncülük eden Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yılda geleneği bozmayarak Yaz Spor Okulları’nın kapılarını açmaya hazırlan

Yaz spor okulları çocukları bekliyor 

Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı. Okulların kapanmasıyla birlikte spor aktivitelerinde yer almak isteyenleri buluşturacak olan organizasyon, 17 Haziran-6 Temmuz, 29 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında iki dönemde yapılacak.

Ücretsiz servis hizmetinin de sunulacağı Yaz Spor Okulları’nda, 5-18 yaş arasındaki sporcular için masa tenisi, basketbol, güreş, voleybol, kort tenis ve jimnastik branşlarında kurslar verilecek.

Yaz Spor Okulu’na katılmak isteyenler, Mustafakemalpaşa Belediyesi Beyaz Masalar, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Uğur Böceği Kültür Merkezi’ne başvuru yaparak bilgi alabilecek. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X