‘Yedek parça’ hırsızlarına operasyon

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, bir işyerinden bir ayda iki kez hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

‘Yedek parça’ hırsızlarına operasyon

Alınan bilgiye göre, Yolağzı Mahallesi’ndeki otomotiv yedek parçası üreten bir servisten aynı ay içinde iki kez hırsızlık yapıldı. 2 Aralık’ta meydana gelen ilk hırsızlık olayını inceleyen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 şüphelinin beyaz renkli bir kamyonetle kaçtığını tespit etti. 15 Aralık’taki ikinci hırsızlığı inceleyen ekipler, ulaştıkları kamera kayıtlarında şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Ekipler, farklı tarihlerdeki iki hırsızlığı gerçekleştirdikleri öne sürülen T.Ç. (31), D.T. (28) ve A.E’yi (28) ikametlerinde gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.Ç. tutuklandı, D.T. ve A.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, şüphelilerin çaldıkları 1,5 ton hurda yedek parçayı ve 200 litre atık madeni yağı, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’nde sattığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X