Yeni başkan Erol Kılıç

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından sektörlerin gelişimine liderlik etmek amacıyla oluşturulan sektörel konseylerin 2018-2022 döneminde görev yapacak başkanlar, BTSO hizmet binasında düzenlenen toplantıda buluştu.

Yeni başkan Erol Kılıç

BTSO’da Sağlık Konseyi Başkanı olan Burtom Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erol Kılıç, “Bursa’da sağlık sektörümüzü ortak akılla geleceğe taşımak amacıyla BTSO bünyesinde hayata geçirilen Sağlık Konseyi Başkanlığı görevini üstlendim. Sektörümüz adına örnek bir yapılanmayı hayata geçiren bir ekibin içerisinde yer almak beni gelecek adına oldukça umutlandırıyor. Sağlık ile ilgili stratejilerin belirlenmesi, mevcut şartların iyileştirilmesi konularında önerilerin geliştirilmesi, araştırma ve geliştirmeye yönelik projelerin belirlenmesiyle birlikte hasta memnuniyetini beklentilerin üzerine çıkarmak ve sağlık çalışanlarına değer katmak genel bakış açımız ve hedefimiz olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X