Yeni nesile daha güzel bir şehir bırakmalıyız

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediye bünyesinde görev yapan taşeron işçilerle bir araya gelerek, KHK ile yayımlanan kadro düzenlenmesi hakkında bilgiler verdi.

Yeni nesile daha güzel bir şehir bırakmalıyız

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni düzenleme ile ilgili tüm hukuki ve finansman altyapısının hazırlandığını, bundan sonraki süreçte tüm işçilerin belediye şirketi bünyesinde hizmet vererek, daimi personel statüsü elde edeceğini söyledi. Tüm taşeron işçilerin kadro sevincini paylaştığını dile getiren Kurtulan, “Bu süreçte uzun bir yol kat edildi. Son aşamada belediyemizin de şirketini kurarak bu geçişlerle ilgili engelleri ortadan kaldırdık. Bundan sonraki süreçte, mülakat ve prosedür işlemlerini ciddiyetle takip edeceğiz. Bu mutlu günün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Yaptığımız her işte daha büyük bir ciddiyet göstererek, işimizin hakkını vererek çalışalım. Mustafakemalpaşa Belediyesi büyük bir ailedir. Bu büyük aile ile iftihar ediyorum. Bizler insanlarımızın vekâleti ile bu görevleri yürütüyoruz. Halkımızın bize verdiği desteğe layık olacağız. Yeni nesle daha güzel bir şehir bırakmak zorundayız. Yeni taşeron düzenlemesinin işçilerimize, ailelerine ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum ” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X