Yeni neslin işadamları KOBİAD iftarında buluştu

Bursa İş Dünyası’nın en yeni temsilcilerinden Küçük ve Orta Büyüklükteki İhracatçı İş Adamları Derneği’nin (KOBİAD) düzenlediği iftar yemeğinde iş dünyası temsilcileri biraraya geldi.

Yeni neslin işadamları KOBİAD iftarında buluştu

Derneğin büyük ölçekli ilk organizasyonuna işadamları yoğun ilgi gösterdi. İftar yemeğinde AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi hazır bulundu. 

KOBİAD’ın 2017 yılının ikinci yarısında ‘Bismillah’ diyerek yola çıktığını belirten KOBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Murat, “Bizler, Bakkal Mehmet Amcanın, memur İsmail Bey’in, manifaturacı Cevdet Dayının, demirci Ali Abi’nin, kalıpçı Hasan Ustanın çocuklarıyız. Bizler, çocukluğunda su satan, pazarcılık, tezgahtarlık, muavinlik yapan, bu ülkenin okullarında okuyup birer müteşebbis olarak yaradanın lütfu ile ‘veren el’ konumuna gelen insanlarız. Bizler köklerini asla unutmayan ama geleceğe de farklı bir vizyonla bakan yeni neslin iş adamlarıyız” diye konuştu.
Murat, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bir an evvel uygulamaya konulması, ülkemizin önüne koyduğu hedeflere kararlılıkla ve daha hızlı adımlarla yürüyebilmesi noktasında çok büyük  bir önem arz etmektedir. Bu vesileyle, erken seçim kararının ve seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlara olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

KOBİAD’ın çalışmalarını kurulduğu günden bu yana yakından takip ettiğini ifade eden AK Parti Bursa 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, “Ferhat Başkanımıza ve KOBİAD Yönetim Kurulu’na yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ekonomi alanında yapılan bu birliktelikler ülke ekonomisine ve insanına önemli katkılar sağlyacaktır” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X