Yeni sağlık merkezi mart ayında hizmette

Gürsu Belediyesi’nce oluşturulan ve altyapı çalışmaları yapılan alanda Sağlık Bakanlığı’nca inşaat çalışmaları yürütülen sağlık tesisinin, 2019 yılının mart ayında tamamlanması planlanıyor.

Yeni sağlık merkezi mart ayında hizmette

Yaklaşık 5 milyon 500 bin TL maliyetle inşaa edilmesi planlanan merkez, Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü olmak üzere 4 kattan oluşağı bildirildi. Çalışmalarını inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemize yaptığımız sağlık yatırımlarımızla, uzun yıllar Gürsumuzun sağlık alanındaki ihtiyacına cevap verecek hizmetleri kazandırmış olduk. Merkezimiz, hemşehrilerimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözüm olanağı sunacak” dedi.

BİRÇOK BİRİM BULUNUYOR…

Sağlıklı Hayat Merkezi’nde enjeksiyon ve pansuman odası, okul sağlığı birimi, çocuk gelişimi birimi, diyetisyen, ağız ve diş sağlığı birimi, Ketem odası, sosyal hizmet uzmanı, psikolojik danışmanlık, aşı odası, sorumlu hekim odası, teknisyen odası, spor salonu, sağlıklı beslenme mutfağı, genel bilgilendirme birimi, mamografi, kan alma, laboratuvar, röntgen ve usg bölümleri yer alacak. Aile hekimlerinin hizmet vereceği Aile Sağlığı Merkezi’nde ise poliklinik odası, eğitim salonu, tıbbi müdahale odası bulunacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X