Yeni yıldızlar yetişiyor

9 Temmuz’da başlayan 2. dönemde minikler katıldıkları branşın temel bilgilerini öğreniyor

Yeni yıldızlar yetişiyor

RECAİ UYSAL

Bu yıl da binlerce çocuğa ücretsiz eğitim verecek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları’nda ikinci dönem çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen basketbol eğitimlerinde de Antrenör Erkan Kuban, öğrencilere basketbol sevgisi aşılıyor.

Okulların kapanmasıyla birlikte öğrencilerin hem yaz tatillerini keyifli geçirmeleri hem de spor yapmalarını sağlamak amacıyla belediyeler, kulüpler gibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de yaz spor okulları düzenliyor.

Çocukların ücretsiz olarak spor yapmalarına imkan sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Okulları’nda da eğitim tüm hızıyla sürüyor. Bursa’nın birçok bölgesinde bulunan tesislerde çocukları sporla buluşturan yaz spor okulunda 2. dönem çalışmaları da yoğun tempoda devam ediyor.

KEYİFLİ ÇALIŞMA

18 Haziran’da start alan ve 25 branşta 12 bin çocuğu sporla buluşturan eğitimlerde ikinci dönem eğitimleri de 9 Temmuz’da başladı. Bu yıl da binlerce öğrenciyi sporla buluşturmayı planlayan yaz spor okulunda birçok tesiste olduğu gibi basketbol çalışmalarının bir bölümü de Atatürk Spor Salonu’nda yapılıyor. 27 Temmuz’a kadar sürecek eğitimlerde çocuklar hem sporla buluşmanın heyecanını yaşarken, tatillerini de keyifli geçirme imkanı buluyorlar.

4 DÖNEM YAPILACAK

4 dönem halinde yapılacak çalışmalarda Atatürk Spor Salonu’nda basketbol eğitimlerini antrenör Erkan Kuban’dan alan minikler spora ilk adımı atarken, basketbolun temel bilgilerini de alıyorlar. Yaz spor okulunda üçüncü dönem, 30 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında ve dördüncü dönem ise 27 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında verilecek.

Antrenör Erkan Kuban, öğrencilere basketbolun temel bilgilerini aktarıyor.

27 Temmuz’a kadar sürecek ikinci dönem eğitimlerinde çocuklar spora ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde öğrencileri aileleri de yalnız bırakmıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X