Yeniköy sahili yaza kadar hazırlanacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy’de yapımı süren sahip projesinin yüzde 70 düzeyinde tamamlandığını söyledi.

Yeniköy sahili yaza kadar hazırlanacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Sahil Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek ve Karacabey Belediyesi teknik personeli ile gerçekleştirilen toplantıda, Yeniköy sahil projesi ele alındı. 

Toplantıda, Yeniköy’de yapımı devam eden sahil projesi projesinin ne aşamada olduğu ve bundan sonraki inşaat süreci de masaya yatırıldı.Sahil projesinin yüzde 70 düzeyinde tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yürüyüş yolları ve altyapı çalışmaları tamamlanmış durumda. Bundan sonra üstyapı çalışmaları da havaların el verdiği ölçüde sürecek. Biz zor kısımları atlattık. Bundan böyle sosyal alanlar, çevre düzenlemeleri ve projenin diğer detayları gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Bunun yanında, ana cadde üzerinde de yeni düzenlemelere gittik. Kaldırımları ve trafiği rahatlatacak bir tasarımla bütünleşen proje, tamamlandığında Yeniköy’ün cazibesini daha da artıracak” dedi.

Bölgedeki yürüyüş yolları, çevre düzenlemeleri ile dükkânların önümüzdeki yaz aylarına kadar tamamlanacağı belirtilirken, yaz aylarında da çevre düzenlemelerinin son halini alacağı kaydedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X