Yeniköy’e doğalgaz

Orhangazi’de Gedelek Mahallesi’nde başlayarak, Fatih ve Örnekköy Mahallelerinde yapılan doğalgaz çalışmaları Yeniköy’de de başlatıldı.

Yeniköy’e doğalgaz

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi’nin 5 mahallesi için planlanan doğalgaz kazı çalışmaları, Orhangazi Belediyesi ile Armagaz firmasının yaptığı planlama dahilinde sürüyor.

Yeniköy’deki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Doğalgaz çalışmaları planlanan şekli ile devam ediyor. Daha önce 3 mahallemizde çalışmalar yapıldı ve tamamlandı.

Şimdi ekipler Yeniköy Mahallesi’nde. Buradaki çalışmaları da hızlı bir şekilde tamamlayıp Çakırlı Mahallesi’ndeki kazılara geçilecek” dedi. 

Yeniköy Mahallesi’ndeki doğalgaz kazı çalışmalarında 8 bin 500 metresi çelik ana hat olmak üzere, toplamda 17 bin 527 metre boru döşemesi yapılacak. Ev bağlantıları ve ara bağlantılar ile birlikte Yeniköy’deki doğalgaz boru hattı çalışmasının 25 bin metreyi bulacağı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X