Yenişehir’e yatılı Kur’an kursu 

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yatılı erkek hafızlık Kur’an kursu ile 4-6 yaş grubu gündüz kursu binasının temeli törenle atıldı.

Yenişehir’e yatılı Kur’an kursu 

100. Yıl Mahallesinde hazineden tahsisi yapılan 6 dönümlük arsada inşaatına başlanan Kur’an kursunun temeli dualarla atıldı.

Temel atma törenine Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa İl Müftüsü İzani Turan, ilçe protokolü, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak olan 60 kişilik yatılı kurs ile 40 kişilik gündüz kursu binası inşaatına protol tarafından ilk harç atıldı. Yenişehir’in emekliye ayrılan eski müftüsü Mehmet Şenokur bir konuşma yaptı. Temeli atılan kurs binasını tamamlayamadığı için üzgün, ancak buna vesile olduğu için de mutlu olduğunu belirten Şenokur, emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, belediyenin de katkılarıyla gerçekleştirilen Kur’an kursunun hayırlı olması temennisinde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X