Yenişehir’in köylerinde altyapıya köklü çözüm

Yenişehir’in kırsal mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin içme suyu ve kanalizasyon şebekelerini tamamladğı sokaklardaki parke taşı çalışmaları sürdürülüyor.

Yenişehir’in köylerinde altyapıya köklü çözüm

GÜRHAN ADANA

Bu yıl 60 bin metrekare parke taşın 40 bin metrekaresinin döşenmesi tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (BUSKİ) yatırımlarıyla kırsal mahallelerin altyapı hizmetlerine kavuştuğunu belirten Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, çalışmaların planlandığı şekilde devam ettiğini söyledi. 

BUSKİ tarafından içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin döşendiği sokaklarda, kazılan bölümlerde BUSKİ, diğer bölümlerde ise kendileri tarafından parke taş döşendiğini anlatan Çelik, ‘Küçük ya da büyük her yerleşim biriminin en önemli sorunlarının başında elbette altyapı geliyor. İlçemizdeki kırsal mahallelerimizin altyapılarının yenilenmesiyle birlikte gelecek yıllara bu alanda sorun bırakılmamış olacak. Böylece bugünün mevcut sorunlarının gelecekte katlanarak artmasının önüne geçilmiş olacak’ dedi.

Üç ekibin farklı bölgelerde çalışmalara devam ettiğini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ‘İlçe belediyemize ait 2 ekiple, BUSKİ’ye bağlı bir ekip kırsal mahallelerde planlanan çalışmaları sürdürüyor’ diye konuştu. 

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR…

Subaşı Mahallesi’nde de içme suyu ve kanalizasyon şebekesinin döşenmesi tamamlandı. Yıllardır eksikliği hissedilen altyapı hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Subaşı Mahallesi Muhtarı İsmail Eriş, ‘Bugünlerde sokaklarda parke taş çalışmalarına geçildi.

Sokaklara toplam 4 bin metrekare döşenmesi planlanan parke taşların 2 bin metrekarelik bölümünün döşenmesi tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X