‘Yerli Malı’ çağrısı

Türkiye Kamu-Sen Bursa Şubesi, Türkiye genelinde ‘Yerli Malı ve Türk Lirası Kullanma Kampanyası’ başlattı.

‘Yerli Malı’ çağrısı

SEYİT GÜNDOĞAN 

Yerli üretimin desteklenmesi ve Türk mallarının kullanılması çağrısında bulunan Kamu-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bulut, Türkiye’yi terör örgütleri yoluyla hizaya getirmeye çalışanların bu oyunları tezgahladığını savundu. 

Yurtçi ve yurtdışında döviz işlemleriyle Türkiye’nin ekonomik olarak tehdit edildiğini vurgulayan Bulut, “Bizleri hizaya getirmeye, bedel ödetmeye, susup içe kapatmaya ve olacaklara rıza göstermeye zorlamaktalar.

Bu saldırılar karşısında Türk milletinin birlik ve beraberliğini göstermesi, ekonomik olarak da diz çökmeyeceğini dost, düşman herkese ispat etmesi şarttır” diye konuştu. 

“DESTEĞE HAZIRIZ”

Milli ekonomik bir modelle bu operasyonun üstesinden gelinebileceğinin altını çizen Bulut, 
“Türkiye Kamu-Sen olarak döviz kuru üzerinden ülkemize yapılmak istenilen bu ekonomik operasyonun milli ekonomik bir modelle boşa çıkarılacağına inanıyoruz.

Bu noktada mücadelimizin baş unsurunu yurtiçinde Türk lirası kullanmak, yerli malı tüketmek, yerli üretimi desteklemek ve kendi kendine yeter bir ülke olmaktır.

Önerilerimizin geliştirilmesiyle hazırlanacak tedbirler çerçevesinde, yetkililerin bu ekonomik saldırıyı bertaraf etmek amacıyla alacakları tedbirlere her türlü desteği vereceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X