Yerli oyuncu transfer etmeliyiz

Samet Hoca, devre arası takviyeleri için ilk işareti verdi.

Yerli oyuncu transfer etmeliyiz

Ligin ikinci yarısı için kadroya yeni isimler katmaları gerektiğini dile getiren Aybaba, ‘Yabancıdan çok yerli futbolcular üzerinde durmalıyız’ diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, dünkü yağış altında yapılan idman sırasında basın mensupları ile sohbet etti. Devre arasında transfer yapmayı düşündüklerini kaydeden Aybaba, ‘İhtiyaçlarımız belli ancak macera aramaya gerek yok.

Yabancı bir oyucudan çok yerli futbolcular bulmalıyız’ dedi. Yusuf Erdoğan’ın, Başakşehir’e gitmek istemesi ve Kerim Frei takasıyla alakalı bir soruya Samet Hoca, ‘Oyuncu gitmek istiyorsa yapacak bir şeyimiz yok. Kerim doğru isim olur’ yanıtını verdi.  

HERKESİN YERİ DOLAR

Devreyi kapatan Diafra Sakho’nun ve diğer sakat oyuncularının morallerini bozmadığını belirten Samet Aybaba, ‘Sakatlıklar olacaktır. Ben hiçbir zaman bu durumlar karşısında çaresiz kalmadım. Her futbolcunun yerini dolduracak isimler vardır. Sakho’nun sakatlanması elbette üzücü. Ancak çaresini bir şekilde bulacağız’ diye konuştu.

 OYNARIM DERSE OYNAR

Maç gününe kadar eldeki mevcut isimlerin durumuna bakacaklarını belirten deneyimli çalıştırıcı ‘Elimizde forvet hattında oynayacak arkadaşlarımız var. Onlar da Bursaspor’un futbolcusu. Bu forma için savaşıyorlar. Umut Nayir var mesela. İyi topçu. Stancu’nun durumuna da bakacağız. Eğer ‘oynarım’ derse o da oynar. Sakatlıklardan yakınma gibi bir tarzım asla olmaz. Bugüne kadar böyle bir şey yapmadım’ ifadelerini kullandı.

GENÇLERDEN MEMNUN

Teknik Direktörü Samet Aybaba, genç futbolcuların antrenmanlardaki gayretinden oldukça memnun olduğunu söyledi. Oyuncularına göz açtırmayan ve devamlı gelişmeleri için direktifler veren Aybaba, önümüzdeki birkaç yıl içinde Bursaspor’un çok yetenekli oyunculara sahip olacağını, şimdiden tecrübeli oyuncular gibi oynayan birkaç ismin dahi olduğunu belirtti. Tecrübeli çalıştırıcının özellikle stoper Furkan Emre Ünver’in gelişimden memnun olduğu ifade edildi. 

AYTAÇ ATSA 4 OLURDU

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kasımpaşa’ya karşı alınan mağlubiyeti hala unutamıyor. Tecrübeli teknik adam, ‘İyi oyun ortaya koymuştuk. Bazen futbol şansı da yanınızda olacak. Aytaç Kara, o pozisyonda golü atsa maç 4-1’e gidebilirdi. O da çok üzüldü. Milli Takım’da da iyi işler yapacaktır.Artık önümüze bakmak zorundayız. İyi oyunumuzu skora da yansıtmamız lazım’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X