Yeşil Bursa karmaşası

Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği’nin istediği pilot takıma Şanlıurfa’dan bir işadamı da talip oldu. Ali Ay yönetiminin kararı ise kulübü kapatma yönünde.

Yeşil Bursa karmaşası

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa son günlerde oldukça gündemde. Geçen sezon TFF 3.Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen yeşil beyazlı takıma geçtiğimiz günlerde Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği talip olmuştu. Hatta dernek kurmayları Ali Ay yönetimiyle Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde biraraya gelmiş ve fikir alışverişinde bulunmuştu.

KAPATILABİLİR!

Yeşil Bursa’ya dün sürpriz bir talip daha çıktı. Şanlıurfalı bir işadamının Bursaspor yönetimiyle irtibata geçtiği ve pilot takımı istediği belirtildi. Ali Ay yönetiminin bu konuda vereceği karar merakla beklenirken, ağırlıklı düşüncenin kulübü kapatmak yönünde olduğu ifade edildi. Bilindiği gibi pilot takımın yüksek miktarda vergi borçları da bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X