Yeşil Bursa’ya sürpriz talip!

BPFDD Başkanı Ahmet Suphi Evke, ‘Arkadaşlarımız ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Biz kulübümüzü yaşatmak istiyoruz. Bursaspor Kulübü de bize bu konuda olumlu yaklaştı’ dedi.

Yeşil Bursa’ya sürpriz talip!

Bursaspor’un geçtiğimiz sezon Bölgesel Aamatör Lig’e düşen pilot takımı Yeşil Bursa’ya talip var… Başkan Ali Ay’ın dünkü basın toplantısında ‘Kapatacağız’ dediği yeşil beyazlı kulübü Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği istiyor.

Dün bu anlamda BPFDD 2. Başkanı Erkan Öncel, Genel Sekreter Ercan Bayraktar ve Dernek finans sorumlusu Mali müşavir Zafer Tuna, Bursaspor 2. Başkanı Cem Öztürk’le bir görüşme gerçekleştirdi.

YAŞATALIM İSTİYORUZ

OLAY SPOR’a konuşan dernek Başkanı Ahmet Suphi Evke, Yeşil Bursa’yı yaşatmak istediklerini söyledi. Evke ‘Bursaspor’un kulübü kapatmak gibi bir düşüncesi var. Biz de dernek olarak Yeşil Bursa’yı yaşatalım istiyoruz.

Talip olduk ve ilk görüşmeyi dün gerçekleştirdik. İlerleyen günlerde yine bir toplantı yapılacak. Pozitif düşüncelerimiz var. Sağolsunlar, Bursaspor yönetimi de olaya sıcak baktı. Hoşlarına gitti. İşbirliği ile yola devam etmek istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X