Yeşilçam oyuncusu yangında hayatını kaybetti!

Bir dönem Yeşilçam filmlerinde de rol alan Kazım Aktan, Erzincan’ın Refahiye ilçesindeki evinde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Yeşilçam oyuncusu yangında hayatını kaybetti!

Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı Damlaca köyünde oturan 75 yaşındaki Kazım Aktan’a ait 2 katlı evde, henüz sebebi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

5b009f7d66a97cce6d451060.jpg
 

KIZI MELİKE İLE EVDE MAHSUR KALDI

Kısa sürede büyüyüp evi saran yangın sırasında Kazım Aktan ile kızı Melike Aktan (30) evde mahsur kaldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazım Aktan olay yerinde hayatını kaybederken, dumandan etkilenen kızı Melike Aktan ise komşularının yardımıyla evden çıkartıldı.

yesilcam-oyuncusu-kazim-aktan-yanginda-hayatini-10868476_5687_o.jpg
 

KIZI TABURCU OLDU

Hastaneye kaldırılan Melike Aktan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazım Aktan’ın cesedi ise otopsi yapılması amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

EV TAMAMEN KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Evde çıkan yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye görevlileri yangının çıkış sebebini saptamak için araştırma başlattı.

5b009f96ae298bee273e6d7c.jpg
 

HANGİ FİLMLERDE ROL ALMIŞTI?

Kazım Aktan’ın Yeşilçam’ın seçkin filmlerinden, her ikisini de Mehmet Aslan’ın yönettiği, başrollerinde Kartal Tibet’in rol aldığı “Tarkan Güçlü Kahraman Kolsuz Kahramana Karşı” filminde “Mançu”, “Siyah Eldivenli Adam” filminde de “Karateci” rollerinde oynamıştı.

Kazım Aktan’ın 7 çocuk babası olduğu ve bir oğlunun da tekvando antrenörlüğü yaptığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X