Yeşim’den cinsiyet eşitliği eğitimi

Yeşim Tekstil’in Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitmenleri Özlem Şenkoyuncu ve Meral Aydın Yıldırım Coşkunöz Holding’in üst düzey yöneticilerine ve çalışanlarına toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimi verdiler.

Yeşim’den cinsiyet eşitliği eğitimi

Türkiye’de en fazla kadın istihdam eden şirketlerden biri olan Yeşim Tekstil, iş yerinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması amacıyla kadına yönelik şiddete tolerans göstermeyen bir iş kültürünün geliştirilmesi için hayata geçirdiği ‘Evde İşte Eşitlik’ projesi doğrultusunda farkındalık çalışmalarına devam ediyor. 

Bünyesinde  Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi kuran ve Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu’nun koordinatörlerinden biri olan firma, bu alandaki çalışmalarını farklı firmalarla da paylaşarak örnek oluyor. Son olarak Yeşim Akademi Yöneticisi Özlem Şenkoyuncu ve Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Uzmanı Meral Aydın Yıldırım, Coşkunöz Holding’e toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X