Yeşim’den inovatif yatak seti

Yeşim Tekstil, Karaca Home için ürettiği yatak seti ile fark yarattı. Dokuma kumaş yerine örme ve penyenin kullanıldığı inovatif setin içinde yer alan yorganda ise ‘nano elyaf’ tercih edildi.

Yeşim’den inovatif yatak seti

Tekstil sektöründe kendisini global bir firma olarak konumlandıran, teknolojisi, kaliteli insan kaynağı, profesyonel yönetim argümanları ve sürdürülebilirlik konusunda yaptığı çalışmalarla ev tekstili ve hazır giyimde dünyaca ünlü markalara üretim yapan Yeşim Tekstil, inovatif çalışmalarına bir yenisini ekledi. Şirket, ev tekstili müşterisi Karaca Home için ürettiği yatak seti ile fark yarattı. Genelde dokuma kumaştan yapılan yatak setleri Yeşim Tekstil tarafından örme, penye kumaştan yapılarak tüketicilerin beğenisine sunuldu.

KULLANIM KOLAYLIĞI SAĞLIYOR

Kullanım kolaylığı sağlayan, üretimi ve tasarımı Yeşim Tekstil’e ait olan yatak setlerinin içinde yer alan yorganda ise nano elyaf tercih edildi. Hafif, yumuşak ve yıkanabilir olan yorganlar aynı zamanda yatak örtüsü olarak da kullanılabiliyor. Özellikle genç ve çocuk odalarında tüketiciler tarafından tercih edilen bu yorganların ön yüzü baskı desenli ve nakış desenli olduğu için yorganla birlikte ayrıca nevresime gerek kalmıyor. Pratik kullanımı ile dikkat çeken ve Karaca Home mağazalarında tüketiciye sunulan yatak setleri, farklı boyutlarda desen ve renkleriyle dikkat çekiyor.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

21-24 Eylül’de İstanbul’daki Zuchex Ev Eşyaları ve Lifestyle fuarında Karaca Home’un standında ‘Rahatlığı Herkesi Saracak’ sloganı ile Cotton Comfort adıyla tüketicilerin beğenilerine sunulan yeni ürün büyük ilgi gördü.

TRENDLER HIZLA DEĞİŞİYOR

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, günümüzde inovasyon kavramının, firmaların gündeminin en üst sırasına oturduğunu belirterek şunları kaydetti: ”Artık gelecek odaklı her firma, kendini inovatif bir firma olarak konumlandırmaya çalışıyor. Dünyadaki trendler, teknolojiye ve müşterilerin beklentisine paralel olarak hızla değişiyor. Yeni trendleri yakalamak, hatta yeni trendler yaratabilmek için sürekli yenilik peşinde koşmak gerekiyor. Bugünün iş dünyasında inovasyon bir kerelik değil, tekrarlanabilir, sistemleştirilebilir ve şirketlerin yapısına yerleştirilebilir bir süreç haline geldi. Son yıllarda yaratıcılık ve inovasyon hayatın her alanında olduğu gibi tekstil sektöründe de çok önemli bir yer edindi.”

YAPILAMAYANI YAPMAK ÖNEMLİ

Tekstilde sürdürülebilir bir gelişme ve başarı hedefleyen kişilerin ve kurumların yeni, farklı, yaratıcı fikirler ve projeler üretmek zorunda olduklarını anlatan Şenol Şankaya, ”Sürekli değişim ve rekabetin egemen olduğu bir dünyada yaşamımızı sürdürmek zorundayız. Artık düşünülmeyeni düşünmek, yapılmayanı yapmak, hayata geçirmek hiç olmadığı kadar önemli. İşte ev tekstili müşterilerimizden Karaca Home için tasarlayıp, üretttiğimiz penye süpremden yapılan bu yatak setleri ile tüketiciye kullanım kolaylığı ve kişisel bir konfor yaratmayı hedefledik” ifadesini kullandı.

AKILLI KUMAŞLARIN İLK ÜRETİCİLERİNDEN

2000’li yılların başından itibaren nano teknolojik kumaşların AR-GE olarak üretimini yapan Yeşim, tekstil sektöründe son yıllarda en önemli trend olan yanmayan, su tutmayan, ütü gerektirmeyen, terletmeyen akıllı kumaşların Türkiye’deki ilk üreticileri arasında yer alıyor. Firma aynı zamanda Yeşim Organic ve Yeşim Recycle adıyla da iki markaya sahip.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X