Yeşimspor Erdem’i ziyaret etti

Geçtiğimiz sezon genç takımı ile Büyük Erkekler Ligi’nde Bursa şampiyonu olan ve U18 Gençler Ligi’nde de şampiyonluğa uzanan Yeşimspor Basketbol Takımı, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yeşimspor Erdem’i ziyaret etti

Yeşimspor Basketbol Takımı oyuncularının yanı sıra Kulüp Direktörü ve Basketbol Baş Antrenörü Cem Çağal ile Asbaşkan Dilek Cesur’un da katıldığı ziyarete ev sahipliği yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, başarılarından dolayı kulübü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

ŞENOL ŞANKAYA ARKAMIZDA

Cem Çağal da kulübün yapısı, çalışmaları ve alt yapı faaliyetleri hakkında bilgi vererek genç ancak başarılı olmak için azimle çalışan bir kadrolarının olduğunu ifade etti. Dilek Cesur da nazik ev sahiplikleri için Erdem’e teşekkür ederek, Bursa’da basketbol sporunu daha fazla gence ulaştırmak adına gerekli tüm çalışmalara devam edeceklerini ve bu konuda Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya başta olmak üzere tüm Yeşim Ailesinin kulübün arkasında olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaret programının sonunda Başkan Turgay Erdem tüm sporculara günün anısına hediye verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X