‘Yiğidolar’ en farklı yenilgisini aldı

Spor Toto Süper Lig’de dün deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup olan Sivasspor, bu sezon ligde en farklı yenilgisini aldı.

‘Yiğidolar’ en farklı yenilgisini aldı

Ligde kötü günler geçiren kırmızı-beyazlı ekip, üst sıralara yükselme adına Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda çıktığı önemli maçta Moussa Sow (2) Bekir İrtegün ve Dirk Kuyt’ın gollerine, Aatif Chahechouhe’nin tek golüyle karşılık verebildi.

 

Bu sezon oynadığı 13 maçta evinde Gençlerbirliği’ni ve deplasmanda Balıkesirspor’u yenen Sivasspor, yaşadığı puan kayıplarıyla ligin son sıralarına adeta demir attı. 

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde sezona sahasında Gaziantepspor’a 2-1 yenilerek başlayan kırmızı-beyazlılar, ardından deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 2-2, evinde Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligin 4. haftasında Galatasaray’a deplasmanda 2-1 mağlup olan “Yiğidolar”, 5. haftada Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek bu sezon evindeki ilk galibiyetini elde etti. Sivasspor sonraki haftalarda ise dış sahada Beşiktaş’a 3-2, Bursaspor’a 3-0, Mersin İdyamyurdu’na 2-0 mağlup oldu. Deplasmanda tek galibiyetini Balıkesirspor’u 3-1 yenerek elde eden Sivas temsilcisi, iç sahada Çaykur Rizespor’a 1-0 yenildi. Sivasspor, evinde oynadığı Eskişehirspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarında ise 1-1 berabere kaldı. 

Ligde 13. haftanın açılış maçında dün deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup olan Sivasspor, geride kalan haftalar itibarıyla en farklı yenilgisini aldı. Kırmızı-beyazlı ekip, ligde oynadığı 13 maçta rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kalesinde ise 22 gole engel olamadı. 

Spor Toto Süper Lig’de 2 galibiyet , 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Sivasspor’un 10 puanı bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X