Yılbaşı ekranında neler var?

Neredeyse tüm kanallar, yeni yılı evde karşılayacak olan vatandaşlar için ünlü isimlerin de dahil olduğu eğlenceli programlar hazırladı. Peki yılbaşında televizyonda neler var?

Yılbaşı ekranında neler var?

2017 yılının son haftasında Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanalları yılbaşında yayınlanacak özel programlarını duyurmaya başladılar. Peki yılbaşında televizyonda neler var?

Olay Tv’nin Yılbaşı Özel Programı

2017 Ekonomi İçin Nasıl Geçti?

Finans Uzmanı Sinem Toplan Ve Konukları Sizler İçin Değerlendirdi…

“Finansa Bakış” Pazar Saat 12:00’da Olay’da..

2017’nin En Dikkat Çeken, En Çarpıcı Haberleri Neydi?..

Olay Haber Merkezi Gözüyle Sizlerle….

“Olay Haber Gözüyle 2017” Bu Akşam 18:00’da Olay’da…

2017’de Dünya, Yurt Ve Bursa Gündeminde Neler Oldu?..

Olay Gazetesi Yazarları Sizler İçin Değerlendirdi…

“Yazarların Gözünden 2017 ” Bu Akşam Saat 20:15’te Olay’da

Musikinin Sultanları Birbirinden Güzel Şarkılarıyla Kulaklarınızın Pası Silenecek…

“Musikinin Sultanları” Bu Akşam Saat 21:15’te Olay’da…

Bitmedi…

Bir Ekran Klasiği Türkü Diyenler Muhteşem İsimleri Bu Yılbaşında da Evlerinize Getiriyor…

“Türkü Diyenler Yılbaşı Özel ” Bu Akşam Saat 22:00’da Olay’da…

huysuz.jpg

Kanal D’nin Yılbaşı Özel programı

Yeni yıla tüm coşkusuyla yine Kanal D’de giriliyor! Huysuz Virjin’in ağırladığı birbirinden ünlü isimler, keyifli anlar yaşatacak! Gülben Ergen, Demet Akalın, Muazzez Abacı, Kubat, gibi pek çok ünlü ismin sahne alacağı Huysuz’la Yılbaşı Özel 31 Aralık Pazar gecesi 23.45’te Kanal D’de!
16ca029e8291a71ccf3d3eea44143571_640x360.jpg
Show Tv’nin Yılbaşı Özel programı

Evrim Akın’ın sunduğu “Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokmaya hazırlanıyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler’le 2018 herkes için çok komik, çok şaşırtıcı ve çok eğlenceli bir yıl olacak! Yılmaz Morgül, Burak Kut, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Sahrap Soysal, Aydın Kurtoğlu, Sefa Doğanay, Aynur Aydın ve Özlem Yıldız gibi Türkiye’nin en sevilen isimlerinin konuk olacağı yılbaşı özel bölümünde birbirinden eğlenceli dakikalar yaşanacak. İkizlerin Aydın Kurtoğlu’nu sıkıştırdığı, Arda ve Burak Kut düetinin renk kattığı, Sefa Doğanay’ın Bülent Ersoy taklidi karşısında Nisan’ın şaşkınlıktan dilini yuttuğu, Faik Öztürk’ün ise Çitos Efe’yle yerde yuvarlandığı programda sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek.

5a461e750f25442f78aa2bc0-(1).png

TV8 Yılbaşı Özel programı

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye programının yılbaşı konukları ses getirecek. Birbirinden eğlenceli isimler ekran başındaki seyirciye coşkulu anlar yaşatacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuk olması beklenen ünlüler arasında Ozan Güven, Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Aleyna Tilki, Yılmaz Vural, Cenk Tosun yer alıyor. 

5a461e370f25442f78aa2bbe.jpg

Star TV’nin Yılbaşı Özel programı

Gece ‘Dolunay’ın final bölümünün ardından yerli film ‘Sen Sağ Ben Selamet’in TV’de ilk gösterimiyle açılıyor. Gece yarısına yaklaşırken ise ‘Yılbaşı Gazino’su epey geleneksel bir formatla ekrana geliyor. Piyano başında Ümit Besen’i ve İrem Derici, Pamela, Deniz Seki gibi isimleri ağırlayacak. Assolistse; Sibel Can.

5a461e200f25442f78aa2bbc.jpg

NTV’nin Yılbaşı Özel programı

NTV, yılbaşı heyecanına erken başlıyor. Saat 18.00’de ekrana gelecek ‘Cirque du Soleil: Toruk’ müthiş bir gösteri. Ardından 21.00’de Ed Sheeran’ın Londra konseri var. 90 bin kişinin eşlik ettiği ‘Shape of You’yu canlı dinledikten sonra sıra gecenin ağır topuna geliyor. 22.45’te Sıla hem kendi şarkıları hem de Türk sanat müziği klasikleriyle NTV seyircisini 2018’e taşıyacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X