Yılbaşı için makyaj önerileri

Makyaj tutkuları için yeni yılda makyajınızı kırmızı tonların yoğun olduğu renklerle tamamlamanız için öneriler…

Yılbaşı için makyaj önerileri

Yılbaşının en sevilen yanlarından birisini de sevdiklerinizle paylaştığınız güzel anların yanı sıra yeni yıl hediyeleri oluşturuyor.

Peki bir yılbaşı klasiğini bozmadan sevdiklerine kırmızı renkli ürünler almak isteyenler ne yapmalı?

Birer makyaj tutkunuysanız kişisel bakım ve güzelliğin öncüsü ünlü kozmetik markasının sizin için özel olarak seçtiği bu önerilerine kulak vermek isteyebilirsiniz.

Kırmızı ruj tutkunları el kaldırsın

Kırmızı mat ruj göz alıcılığıyla kırmızı renkler görenleri büyülüyor. Makyajında dudaklarını ön plana çıkarmayı seven ve kırmızı tutkusundan vazgeçemeyenler için mat kırmızı ruj zengin ve canlı bir görünüm sayesinde büyüleyici bir etki bırakıyor. Makyajında dolgun ve mat dudakları tercih edenlerin bu yılbaşında yanı başından ayıramayacağı bir diğer ürün ise kırmızı kalem ruju tercih edebilirler.

Gözlerde ateş etkisi

Makyajının vazgeçilmez detayı gözleri olanlar için de yine yılbaşı ruhunu bu ürünlerle yansıtmak mümkün. Kırmızı, toprak ve şeftali tonları ile göz kamaştırabilirsiniz. Ayrıca yeni yılda kırmızı tonlarıyla ışıltıyı birleştirerek yılbaşında göz kamaştırmak isteyen için de uygun bir alternatifi olarak öne çıkıyor.

Yanaklar ışıl ışıl

Cildin gün boyu kusursuz görünmesini sağlarken, ışıltılı allıkların sunduğu benzersiz parlaklık ile makyajınıza son dokunuşu yapabilirsiniz.

Yılbaşı ihtişamı tırnaklarda

Yılbaşının olmazsa olmazlarından bir diğeri de tabii ki kırmızı oje… Yeni yılda güzelliğini göz alıcı bir kırmızı ojeyle tamamlamak isteyenler tırnakları göz alıcı renklerle kaplayan, solmaya dirençli katman oluşturan ojelerle yeni yılda kırmızı oje tutkunu sevdiklerinizin yüzünü güldürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X