Yılbaşı öncesi eğlence mekanlarına denetim

Bursa Emniyeti, yılbaşı öncesi eğlence mekanlarını denetledi.

Yılbaşı öncesi eğlence mekanlarına denetim

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, KOM, TEM, Narkotik, Özel Harekat ile ilçe araştırma ve soruşturma büroların da desteğiyle yaklaşan yılbaşı öncesinde eğlence sektörünü denetleme altına aldı.

Yılbaşında ve öncesinde olası bir sorunu engellemek adına yapılan denetlemede eğlence mekanları kontrol edildi. Ekipler yaşı küçük şahıslara alkol satan, yabancı uyruklu kadın yada konsomatris çalıştıran mekanlara idari para cezası kesti. 

18 EĞLENCE MEKANI DENETLENDİ

Akşam saat 22.30 ile 24.00 aralarında yapılan denetlemeye yaklaşık 200 polis memuru katıldı. Denetleme kapsamında 18 eğlence mekanı denetlendi. Denetlemede 841 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolleri yapıldı. Resmi belgede sahtecilikten ve suç işlemeye alenen tahrik etme suçundan aranan 2 kişi yakalanarak ilgili birime teslim edildi. Kapalı alanda sigara içilen 4, çalışanlarının sigortalarını yaptırmayan 5, küçük yaştakilere alkol satan 1, çalışma izni olmayan yabancı uyruklu kişi ile konsomatris çalıştıran 2 iş yerine adli ve idari cezai işlemler uygulandı. Bir iş yerinde 2 ruhsatsız silah ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

DENETİMLER SÜRECEK

Denetlemelere özel harekat polisi ve eğitimli narkotik köpekleri de katıldı. Bursa Emniyeti’nin yılbaşına kadar aralıklarla denetlemelere devam edeceği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X