Yılbaşı öncesi sıkı denetim

İnegöl’de yılbaşı öncesi eğlence mekanları ve umuma açık yerler denetlendi.

Yılbaşı öncesi sıkı denetim

Zabıta, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan içkili restoranlar, lokantalar, kafeterya, kahvehane, manav, pastane ve kuruyemişçilere yönelik denetim yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, genel temizlik ve hijyen, kullanılan alkollerin sahte olup olmadıkları ve içerisindeki alkol dereceleri, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat listesinin olup olmadığı gibi hususların kontrol edildiğini söyledi. 

İşletme sahiplerinden daha titiz olmalarını talep eden Taban, “Zabıta Müdürlüğü olarak gıda ürünlerine yönelik devamlı denetim yapıyoruz. Ancak yılbaşı sebebiyle kuruyemiş, içkili restoranlar, lokantalar, kafeterya, kahvehane tarzı işyerlerine denetimlerimizi sıklaştırdık. Halkımızın da bu konuya hassas olması lazım. gıda maddelerinin miadının dolup dolmadığını kontrol etsinler. Bu tip durumlarda Alo 153 hattını arasınlar” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X