Yıldırım: ‘Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun’

Başbakan Yıldırım, SİHA eleştirileriyle ilgili “Siz bu lafları edeceğinize önce ‘adalet’ diye yürüdüğünüz yollarda kimin koluna girdiğinize bakın da ondan sonra konuşun. Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun” dedi.

Yıldırım: ‘Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun’

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, “Ne yazık ki hala teröre destek verme alışkanlığının devam ettiğini görüyoruz. Neymiş, SİHA’lara karşılarmış. Niye karşısınız? Vatandaşın hayatına kasteden, ‘yol medeniyettir’ diye yol yaparken alçakça öldürülen o işçiler varken sesi çıkmayanlar, korucuya, polise, askere, jandarmaya gözünü kırpmadan silah doğrultan alçakları teknolojinin verdiği imkanlarla bertaraf ederken neye karşı çıkıyorsunuz?” dedi.

 

Başbakan Yıldırım, Belediye Başkanları Toplantısı’nda konuştu.

 

‘Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun’

 

Yıldırım, SİHA eleştirileriyle ilgili, “Siz bu lafları edeceğinize önce ‘adalet’ diye yürüdüğünüz yollarda kimin koluna girdiğinize bakın da ondan sonra konuşun. Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun. Bu ülkede yaşayıp, bu devletin parasıyla geçinip utanmadan, sıkılmadan hala bunları söyleyebiliyorlar.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X