Yıldırım Dergisi`nin ilk sayısı çıktı

Sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışında bir adım daha atan Yıldırım Belediyesi, belediye faaliyetleri ve ilçe hakkında bilgiler içeren ‘Yıldırım’ dergisini ilçe sakinleri ile buluşturdu.

Yıldırım Dergisi`nin ilk sayısı çıktı
Yeni dönemde belediyecilik çalışmalarında önemli projelere imza atan Yıldırım Belediyesi, ilçenin tarihinin, belediye faaliyetlerinin ve ilçe hakkında önemli bilgilerin yer aldığı Yıldırım dergisinin ilk sayısını okuyucularla buluşturdu.
 
Dergide; hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projelerin yanı sıra Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak kentsel dönüşüm projesi hakkında da kapsamlı bilgiler yer alıyor. Köklü bir geçmişe sahip olan ilçenin önemli tarihi mekanlarından biri olan Yeşil’in mercek altına alındığı ‘Yıldırım’da, ayrıca Unesco Miras Listesi’ne alınan Cumalıkızık ile ilgili de bilgiler bulunuyor.
 
YENİ BİR SOLUK GETİRMENİN HEYECANI İÇİNDEYİZ
 
Yıldırım için yola çıktıkları günden bugüne geleceği planlarken bir takım yenilikleri de hayata geçirmek için gayret içinde olduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bu yeniliklerden birinin de Yıldırım dergisi olduğunu söyleyerek, “Yıldırımlı hemşehrilerimize hizmet anlayışımıza yeni bir soluk getirmenin heyecanı içindeyiz” dedi.
 
Yıldırım’ın köklü tarihini derginin sayfalarına taşıdıklarını ifade eden Başkan Edebali, “Emaneti devraldığımız 30 Mart 2014 tarihinden itibaren hızla gelecek planlarımıza başladık ve çalışmalarımızı Kentsel Dönüşüm başta olmak üzere birçok alanda geliştirdik. Mevcut ve gelecek planlarımızı hemşehrilerimizle paylaşacağımız dergimizde ayrıca Yıldırım’ın tarihi özellikleri hakkında da bilgileri paylaşacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X