‘Yıldırım’a değer katacağız’

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz Olay Medya’yı ziyaret etti.

‘Yıldırım’a değer katacağız’

HATİCE DAL

Olay Medya yönetimi Yıldırım’da son derece iddialı olduklarını kaydeden Yılmaz, yüzde 60’ın üzerinde oy beklentileri olduğunu söyledi.

Çalışma arkadaşlarıyla, ilçeyi güzel bir şekilde yönetmek için hazırlık içinde olduklarını vurgulayan Yılmaz, “Yıldırım dinamik ve yoğun bir şehir.

Bu nedenle Yıldırım’ın kendisine ait projeler geliştirme zorunluluğu var. Yıldırım da yaşanan çarpık yapılaşma sorunun çözülmesi için planlama dışında başka alanlara da yönelmemiz gerekiyor.

Vatandaşın daha aktif rol oynayacağı gönül belediyeciliği konusunda çalışmalarımıza hız verdik. Şehrin tarihi yapısını ön plana çıkaran düzenlemeler yapacağız. Fiziki imkanlar açısından da elverişli bir ilçe olan Yıldırım’ın kendisine ait projeler geliştireceğiz” şeklinde konuştu. 

“OTOPARK SORUNU VAR”…

İnsana dokunan projelerle Yıldırım’a değer katacaklarının altını çizen Yılmaz, “Gençlerin umudu olacak etkinliklere imza atmak istiyoruz. Yıldırım’da yaşayan vatandaşların kendilerini gösterebilecekleri alanlar oluşturarak gençlerin de kendilerini rahat ifade edebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Sadece sokaktaki belediyecilik anlayışı değil, evdeki belediyecilik anlayışı ile var olmayı hedefliyoruz. Vatandaşa yarar sağlayacağı takdirde geçmiş dönem başkanlarından devralacağımız projelerin de üzerinde duracağız. Bu şehre katkı koyacak her projeyi sahipleneceğiz.

Biz olaylara kişi odaklı değil iş odaklı bakıyoruz. Yeni projelerimiz ve yeni bakış açısına elbetteki sahibiz ancak dünden bugüne elde edilen kazanımları da görmezden gelmeyeceğiz” dedi. İlçenin en önemli sorunlarından birinin de otopark sıkıntısı olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Ulaşım anlamında bizim de ilçe belediyesi olarak çözüm üretmemiz gereken alanlar var. Bunlarla ilgili çalışmalarımız olacak. Yıldırım’daki otopark sorununa yönelik çözümler üreteceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X