Yıldırım’a hizmet yağmuru

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, büyükşehirin hizmetlerinden Yıldırım ilçesinin de nasibini alacağını söyledi.

Yıldırım’a hizmet yağmuru

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Yeni yönetime başarılar dileyen Altepe, yapılacak çalışmalarla ilgili üyelerden bilgi aldı. Altepe, Yıldırım ilçesinin de şehirdeki hizmetlerden nasibini alması gerektiğini vurgulayarak, “Yıldırım, Bursa’nın en eski yerleşim bölgelerinden. 70 mahallesi bulunan ilçede yaklaşık 650 bin kişi yaşıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün mahallelerde her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıldırım’ın her derdini biliyoruz. Yıldırım’da da şehrin her köşesinde olduğu gibi hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Altepe, AK Parti Yıldırım ilçe teşkilatı üyelerinin de ilçeye yapılan hizmetler konusunda takipçi olmaları gerektiğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X