Yıldırım’da engeller kalkıyor

Yıldırım Belediyesi ve Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği iş birliğinde, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlandı.

Yıldırım’da engeller kalkıyor

11’i özellikli, 1’i akülü olan sandalyeler, Yıldırım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikle sahiplerine teslim edildi. Etkinliğe Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mollasalih, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Keskin ve Hızır Çetinkaya, AK Parti Yıldırım İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Salih Mert ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mollasalih, engellilerin kendilerini hayattan soyutlamadan toplumun bir parçası olmalarını sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini belirterek, onların kendilerini dört duvar arasında yaşamaya mahkum hissetmemelerini sağlayacak adımlar atmaya devam edeceklerini söyledi. Engelleri aşmanın birlik içinde çalışarak gerçekleşebileceğini vurgulayan Bedensel Engellilerle Dayanışma Başkanı Kemal Demirel de, sosyal yaşamda engellilere yeni engeller oluşturmak yerine, onların yaşamını kolaylaştıracak ve toplumun içinde kendilerini yabancı hissetmelerini önleyecek çalışmalara imza atılması gerektiğini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X