Yıldırım’da hedef büyüyor

Yıldırım Belediyesi, vatandaşlara kaliteli ve etkin hizmet vermek amacıyla kurum içi eğitimlerini sürdürüyor. Başkan Edebali, “Hizmet çıtasını daha yukarıya taşımak için çalışıyoruz” dedi.

Yıldırım’da hedef büyüyor

Yıldırım Belediyesi, sosyal ve teknik hizmet müdürlükleri arasında enformasyonu geliştirmek ve üretilecek sosyal çalışmaların çıtasını yükseltmek amacıyla kurum içi eğitimlerine devam ediyor.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS EN OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini aynı anda alarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, son 4 yılda belediyenin farklı birimlerinde görev yapan 5 bin 366 katılımcıya 31 bin 609 saat eğitim verdi. Maliye Bakanlığı, TSE, Kamu İdareleri Geliştirme Derneği ve YERELSEN başta olmak üzere kurum ve kuruluşların uzman ekipleri tarafından, Yıldırım Belediyesi çalışanlarına, çalışma mevzuatı, süreç yönetim bilgi sistemleri, etkili iletişim ve beden dili, KYS temel eğitimi, stres ve stresle mücadele, İSG eğitimi konularında eğitimler verildi.

HİZMETLERİN RÖNTGENİ ÇEKİLİYOR…

Vatandaşa en iyi hizmeti vermek için koordineli bir sistem yürüttüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hizmetlerimizin merkezinde insan var. 750 bin nüfuslu ilçemizde hayata geçirdiğimiz tüm hizmetlerin hep daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. İlçemizi geleceğe taşıyacak vizyonu ortaya koyarken, hizmet çıtasını daha da yukarıya taşımak için hizmetlerimizin röntgenini çekiyoruz. Hızlı ve etkin çözümler üretmek için çalışma arkadaşlarımızın gelişimine katkı sağlayacak, verimini artıracak eğitim programları uyguluyoruz” diye konuştu.

AB STANDARTLARINA ULAŞTIK…

Hizmet anlayışlarının merkezini kaliteli çözümler üzerine kurduklarını kaydeden Edebali, “Hizmet alanlarımızın altyapıdan ulaşıma kadar detaylarını inceliyor, kaliteyi arıyoruz. Yıldırım olarak büyük hedeflerimiz var. Özellikle çevre koruma ve geridönüşüm ile iş sağlığı ve güvenliği hususlarında Avrupa Birliği standartlarına erişen, kamu ve özel sektör kuruluşlarına örnek olan bir yerel yönetim sistemi ortaya koyduk. İlçemizin daha yaşanabilir, dayanışma ruhunun öne çıktığı, kültür, sanat, spor şehri haline gelmesi için çalışıyoruz. Kadın dostu, engelliye destek veren, yaşlılarımızın yanında olan bir anlayışla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X