Yıldırım’da kaçakla savaşmaya devam

Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Yıldırım’da kaçakla savaşmaya devam

Ekipler Arabayatağı, Çınarönü ve Ulus Mahallelerinde kaçak olduğu tespit 11 yapı hakkında yıkım işlemi gerçekleştirdi. Bu doğrultuda Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 2018 yılının ilk 7 ayında kaçak olduğu tespit edilen 74 yapı hakkında yıkım işlemleri gerçekleştirerek kaçak yapılaşmaya taviz vermiyor.

 Yıldırım’da bitişik nizam 2 kat plan devrinin sona erdiğini vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Eğitim, sağlık, sosyal donatı, otopark, yol, yeşil alan gibi şehirciliğin tüm gereksinimlerini temel alan bir şehir planladık.

Bu süreçten itibaren kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsamaha gösterilmeyecek, kaçak yapılaşmayla mücadeleyle ilgili mevzuat tereddütsüz uygulanacak.

Hükümetimizin çıkardığı ve hemşerilerimize büyük avantajlar sağlayan İmar Barışı, Aralık 2017 öncesini kapsıyor. Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılar kesinlikle yıkılacaktır.

Hem şehrimizin kimliğine zarar vermemek hem de sonrasında mağdur olmamaları için hemşerilerimizden kaçak yapılaşmadan uzak durmalarını istirham ediyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X