Yıldırım’da kentsel dönüşümün kilidi muhtarlar

Yıldırım Muhtarlar Derneği İsmail Eroğlu ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, dönüşüm projesini vatandaşa aktarma noktasında muhtarların önemli rol üstlendiğini söyledi.

Yıldırım’da kentsel dönüşümün kilidi muhtarlar

Yaşanabilir şehir konumuna getirmek adına katılımcı belediyecilik anlayışını üst düzeye çıkaran Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Yıldırım’a çağ atlatacak kentsel dönüşüm projesi ve diğer konuların masaya yatırıldığı toplantıda muhtarların sorunları ile tek tek ilgilenen Başkan Edebali, Yıldırım Belediyesi’nin önceliğinin her zaman insan odaklı hizmetler üretmek olduğunu söyledi. 

Başkan Edebali, “Yönetim sistemimiz içerisinde halkımıza en yakın konumda olan muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Yıldırımlı hemşehrilerimizin sorunlarına anında çözüm bulabilmek adına toplantılarımız oldukça faydalı geçiyor. Yıldırım’ın çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirirken muhtarların kilit rol oynayacak. Vatandaşlarımıza dönüşüm projemizi anlatma adına muhtarlarımızın bize katkısı oldukça fazladır. Ayrıca mahallelerimizdeki mevcut sorunların da giderilmesi adına karşılıklı çalışmalarımızı hızlandıracağız” diye konuştu.

Yıldırım ilçesini Yıldırımlılar ile birlikte yönetme anlayışını hayata geçiren Başkan Edebali’ye teşekkür eden Yıldırım Muhtarlar Derneği İsmail Eroğlu ise, “Gelecek nesillere daha iyi bir Yıldırım bırakmak için yoğun gayret içinde olan Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’nin yanında olmaya, insanımıza hizmet adına devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X