Yıldırım’da temizlik harekatı

Yıldırım Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile haftanın her günü ilçenin tüm mahallelerinde çöpleri toplarken, temizlenmedik sokak bırakmıyor.

Yıldırım’da temizlik harekatı

Ekipler, rutin çöp toplama çalışmasından molozların toplanmasına, cadde ve sokakların yanı sıra pazar yerleri ile üst ve alt geçitlerin temizliğine kadar ilçenin dört bir yanını gece gündüz demeden temizliyor. Girilmedik sokak, süpürülmedik yer bırakmayan ekipler, kaba atık toplama işlemi de gerçekleştiriyor.

Mahallelerin cadde, sokak ve boş arsaları en ince detayına kadar temizlenirken, süpürge araç ile de yolların temizliği yapılıyor. Belirli aralıklarla konteynerleri deterjanlı sularla temizleyen ekipler, yaz aylarında havaların ısınması nedeniyle mikrop, bakteri ve virüslerin çoğalarak yayılmasını önlemek için konteyner temizleme çalışmalarını sıklaştırıyor. Pazar yerleri ise çöpler alınıp süpürüldükten sonra özel deterjanlı suyla yıkanıyor.

HEDEF DAHA SAĞLIKLI İLÇE…

Temizlik hizmetlerinin belediyelerin asli görevi olduğunu ve bu hizmet doğrultusunda ilçede haftanın her günü kesintisiz çalıştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak asli belediyecilik görevimiz olan temizlik işlerini, haftanın her günü gece gündüz gerçekleştiriyoruz. İlçede yoğun bir temizlik seferberliği yürütüyoruz. Vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe ortamı sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X